• Alminde-Viuf Fællesskole
  • [email protected]

Alminde-Viuf Fællesskole

Kom og tag et selfie

5a har igennem dette halve skoleår haft om emnet kunstner i billedkunst. Deres slutprodukt kan nu ses på skolen, hvor eleverne har prøvet at genskabe kendte kunstneres værker som en selfiestation.

Nyhed billede
.
    Liselotte W. Jørgensen den 16-01-2017
    Kære elever og forrældre
    Hermed indbydelse til årets skolefest med skuespil, indmarch, dans og sang torsdag den 9. februar i Alminde-Viuf Hallen. Vi glæder os til at se jer.

• Liselotte W. Jørgensen den 13-01-2017

Vægtstopperne – få hjælp til overvægten.

Vidste du, at Kolding Kommune tilbyder gratis hjælp til behandling af overvægt hos børn i alderen 3 til 18 år?

Behandlingen foregår på Sundhedscenter Kolding i dagtimerne som individuelle samtaler med enten en sundhedsplejerske eller en ernæringsvejleder. Det er vigtigt, at hele familien er indstillet på og motiveret til at få en sundere livsstil.

Læs vedhæftede pjece, hvis du tænker dit barn/børn har brug for hjælp, støtte og vejledning til at stoppe deres vægtøgningen.

Søren Storm den 08-01-2017
    Kære forældre og elever
    Godt nytår.
    Hermed månedsnyt for januar.
    God læsning.

Søren Storm