• Alminde-Viuf Fællesskole
  • alvskole@kolding.dk

Alminde-Viuf Fællesskole

Kirsten Nielsen den 05-02-2015
    50 års jubilæum - 50 års jubilæum.

Alminde Viuf Fællesskole har 50 års jubilæum d. 25. august 2015. Det vil vi fejre med en stor fest i Alminde Viuf Hallen FREDAG D. 28. AUGUST KL. 18.30. Festen er for tidligere elever og nuværende og tidligere ansatte.
    Ugen op til festen vil vore elever arbejde med de 5 årtier fra 1965 - 2015. I løbet af ugen bliver der holdt åbent hus for interesserede, og fredag eftermiddag vil der være mulighed for at se skolen og de mange forskellige udstillinger fra ugens løb.
    Jubilæumsfesten begynder kl. 18.30 med spisning, taler, sange og dans. Dørene åbner vi kl. 17.00.
    Tilmelding til festen sker via Kolding Kommunes netbank, og kvitteringen er indgangsbilletten.
    Vi gør opmærksom på, at der ikke må serveres alkohol for personer under 18 år.
    Salget starter d. 16. februar. Der er plads til 500 deltagere - herefter lukker vi salget.

Venlig hilsen Kirsten Nielsen  skoleleder.

Farvel frøer

Nyhed billede
Så kom den sidste dag med vores frøer. Der har fundet meget læring sted omkring akvariet. Dette gælder de helt små i børnehaveklassen, som har lavet flotte plakater om frøers udvikling fra æg til frø. De store elever har arbejder med rumfang, omregning af enheder og statistik over antal frøer pr. rumfang på samme vis, som biologer gør det i den videnskabelige verden.